Kavels en zelfbouw

Je eigen huis ontwerpen en bouwen? Wij helpen je graag om je plannen concreet te maken.

Een kavel is de eerste stap om het bouwen van je eigen huis te realiseren. Op verschillende manieren worden kavels te koop aangeboden. Dit kan via de gemeente zijn of bijvoorbeeld via een projectontwikkelaar. Een handige website met een uitgebreid overzicht is Zelfbouw in Nederland. Door eerst in kaart te brengen wat je wensen zijn, vind je het perfecte perceel voor jouw nog te bouwen droomhuis.

Heb je een optie op een kavel of wil je een huis bouwen op eigen grond? Onze architecten kunnen meedenken over de opties tijdens het inloopspreekuur. Tijdens dit kosteloze gesprek denken wij mee over hoe je jouw wensen concreet kunt maken. We beantwoorden al je vragen en je informeren over mogelijke vervolgstappen. Het inloopspreekuur organiseren we in  Den Haag, Rotterdam, Zwolle, Amsterdam en Leiden.

kavels-huis-bouwen-1200x500

Het nieuwbouw droomhuis kan er op allerlei verschillende manieren uitzien, maar ook op verschillende manieren kan een huis gebouwd worden. Wij zijn er goed in om je mee te nemen in dit proces en het woud aan keuzes voor jou inzichtelijk te maken. Natuurlijk hebben we zelf ook een heldere visie op het bouwen van een huis. Deze visie delen we graag met je.

We hebben een aantal nieuwbouw projecten met beschikbare kavels in kaart gebracht die momenteel beschikbaar zijn in Nederland. Ben je geïnteresseerd in je eigen huis bouwen op een perceel bij één van onderstaande nieuwbouw projecten of is je oog gevallen op een andere kavel?

Onze architecten kunnen samen met jou brainstormen in ons inloopspreekuur. Tijdens dit eerste gesprek kunnen we een stappenplan bespreken of met jouw wensen aan de slag voor een ontwerpschets.

Binckhorst Trekvlietzone - Den Haag

Nesselande - Rotterdam

Capadosestraat - Den Haag

Balk - Friesland

Broek Zuid - Friesland

Skoatterwald - Friesland

10-15163-uo-afb-2017-07-18-website-8-1024x568 9-12047-uo-afb-2014-10-15-gevel-bewerkt-3-1024x568