Wie we zijn

Bouwjeeigenhuis.nl is een initiatief van STUDIOSCHAEFFER ARCHITECTEN – BNA. Met deze website richten wij ons specifiek op particulieren die een huis willen bouwen.

Communicatie

Wij staan voor een open en heldere communicatie naar onze opdrachtgevers toe. Deze communicatie begint bij de website www.bouwjeeigenhuis.nl. Middels de website en het stappenplan geven wij inzicht in onze werkzaamheden. Bas van den Broeck, Maarten Innemee en Jeroen Lange

Een heldere communicatie betekend voor ons ook een duidelijke onderbouwing van het ontwerp met functionele, esthetische en financiële argumenten. Zo weet u straks exact waarom er voor een bepaalde oplossing is gekozen.

Disclaimer

Deze site is met uiterste zorg samengesteld. Desondanks kan de informatie op deze site onjuistheden of onvolledigheden bevatten. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Kennis en ervaring

STUDIOSCHAEFFER ARCHITECTEN – BNA is een architectenbureau met veel bouwtechnische kennis en ontwerpende kwaliteiten in huis. Deze combinatie maakt het mogelijk om zowel vernieuwende oplossingen voor uw woning te bedenken, als ook een hoogwaardige technische uitwerking hiervan te garanderen. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste balans tussen uw wensen, uw budget, de technische haalbaarheid en de architectonische uitwerking.