Villa “Yuz House”

Share |

Vrijstaande villa

Het ontwerp van deze villa in China is verdeeld in een transparante zone en een gesloten zone. In de gesloten zone zijn de private functies geplaatst, terwijl de meer open functies een krachtige relatie met de tuin tot stand brengen. Parkeerplaatsen zijn in de villa zelf opgelost.

Oprijlaan

Impressie benadering vanaf de openbare weg

plattegrond tekening

Plattegrond van de begane grond verdieping. In de gesloten zone zijn parkeergarage en diverse functionele ruimtes geplaatst. De trap is als een centraal element in de ruimte geplaatst.

zijgevel villa

Zijgevel

situatietekening

Situatietekening met oprijlaan en ontwerp watertuin. Te zien is hoe de gesloten zijde van de villa zich op het noorden richt en de open zijde een relatie met de tuin aan gaat.

open architectuur richting de tuin

plattegronden