Architectenkosten

De kosten van onze werkzaamheden zijn afhankelijk van de hoeveelheid tijd, die het kost om de werkzaamheden uit te voeren. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat het maken van bouwtekeningen voor een rijwoning minder tijd kost dan voor een grote villa. Omdat wij veel ervaring hebben met de meeste soorten woningen, kunnen wij vooraf aangeven hoeveel tijd wij verwachten met de werkzaamheden bezig te zijn en wat voor u dus de kosten worden.

Om u toch een idee te geven van onze kosten, hebben wij hier een en ander zo goed mogelijk voor u op een rijtje gezet. Wanneer u een exacte prijsopgave wenst, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij maken dan een offerte voor u.

Kosten Kavelstudie

Wanneer u nog niet goed weet wat de mogelijkheden voor uw woning zijn, of u wilt dat een architect er met een frisse blik naar kijkt, dan is de Kavelstudie voor u geschikt. Als voorbereiding voor de Kavelstudie vragen wij u om een tekening van het kavel aan ons toe te sturen. Tijdens de Kavelstudie maken wij schetsen van mogelijkheden voor uw woning. Als afsluiting van de Kavelstudie bent u van harte welkom om bij ons op kantoor langs te komen en met een van onze architecten de plannen bespreken.
De kosten voor de Kavelstudie zijn 1475 euro inclusief BTW.

Kosten bouwtekeningen

Bouwtekeningen zijn er in verschillende soorten en maten. Hierbij is het van belang om te weten waar u de bouwtekening voor nodig heeft. Wanneer de tekening bestemd is voor de gemeente, dan gelden er andere eisen aan de tekening dan wanneer ze bestemd is voor de aannemer.
Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact opnemen via telefoon (tel. 070-3222757 / 020-7754819) of via het contactformulier op deze website.
Wij streven ernaar u de offerte nog dezelfde dag toe te sturen.